avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pagube produse de caderi de tigla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pagube produse de caderi de tigla

Buna dimineata

In urma unei vijelii a cazut tigla de pe un bloc si mi-a fost avariata masina. Se poate actiona administratia blocului in instanta pentru recuperarea pagubelor?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:57, 21 Iunie 2018
Vehiculul era parcat in loc de parcare special amenajat ?
A fost parcat intre blocuri. Daca prin "special amenajat" se intelege un spatiu cu marcaj de parcare si cu marcaje pe jos.... nu; nu a fost parcat intr-un astfel de loc.
Paguba se putea produce si in timp ce masina nu era parcata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zăpadă căzută pe mașină de pe acoperișul bisericii. pot obține despăgubiri de la parohie? adys123 adys123 Buna seara. Ieri in jurul orei 16 am avut nefericita placere de a imi gasi masina avariata in zona plafonului de zapada cazuta de pe acoperisul unei ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac Dani Lacatus Dani Lacatus Buna am avut un mic incident aseara am parcat masina in fata blocului si a cazut tencuiala de pe bloc pe masina care ii avariata in proportie de 50 la ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)