avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract concesiune

Printr-o hotarare Consiliul local a admis concesionarea unei suprafete de teren in vederea exploatarii acesteia de catre viitorul concesionar, respectiv infiintarea unui minicomplex avicol. Ulterior acestei hotarari s-a incheiat un contract de concesiune (in baza OUG 54/2006). Insa, acum, cei de la serviciul contencios au facut adresa prin care ne-a instiintat ca nu am respectat legea concurentei si drept urmare sa revocam hotararea, in caz contrar o vor ataca in contencios. Astfel hotararea a fost revocata iar acum trebuie sa reziliem contractul de concesiune. Cum sa fac asta, dat fiind faptul ca nu ma incadrez in nici o clauza de reziliere din contr.? Concesionarul este de acord sa incetam contractul.
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 11:07, 3 Noiembrie 2009
Daca este de acord si concesionarul, atunci incetati contractul prin acordul partilor.
Incetare de plin drept, avand in vedere ca Hotararea de Consiliu Local prin care se atribuia concesiunea nu mai este in fiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilere contract concesiune ile@n@ ile@n@ Buna ziua Am o problema , daca ma poate lamuri cineva In baza unei hotarari a consiliului local s-a hotarat concesiunarea unei suprefete de teren unei firme ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren - stabilire clauze contractuale mirelarus mirelarus Concesionarea de terenuri din domeniul privat al statului, în vederea construirii de locinte are ca baza legală Legea 50/1991; până la abrogarea ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)