avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut si gasit ulterior
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut si gasit ulterior

Buna ziua! O persoana in varsta a pierdut portofelul cu buletinul care ii fusese facut pt tot restul vietii. Acum se afla intr-un camin de batrani. Dupa ce a pierdut buletinul cei de la camin i-au facut o adeverinta temporara,lipsa domiciliu care a fost valabila 12 luni. Din decembrie nu i-au mai facut alta. Intre timp gasise si buletinul bun care la dat doamnei directoare. Intrebarea mea este: daca ia facut atunci acea adeverinta fara domiciliu,mai este valabil buletinul vechi? Sau a fost anulat????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:03, 21 Iunie 2018
La eliberarea adeverintei automat a fost anulat documentul de identitate declarat pierdut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin ionmariana ionmariana BUNA ZIUA! Am divortat de curand si am devenit la numele de fata prin hot judecatoreasca. Buletinul expira in 2022, dar as dori sa l preschimb pe ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Declaratie furt acte AdeMaria93 AdeMaria93 Buna seara.In urma cu 2 saptamani mi s-a furat portofelul,in care aveam printre altele si buletinul.Am declarat furtul la o sectie de politie.As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)