avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu consumatorii inraiti de alcol
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu consumatorii inraiti de alcol

ajutor!!!

AM o prietena care sufera foarte mult.Ea este casatorita cu un om pe care nu il mai iubeste care este beat zilnic urineaza in casa etc.Casa a fost facuta pe numele amandurora . AR pune divort si ar vinde casa numai ca ar obtine putin astfel ramanand pe strazi.Sotul ei e grav bolnav psihic ne putand sa se opreasca din baut.Ca sa nu mai fure obiecte din celelalte camere care mai tarziu sa fie vandute pe bautura, prietena mea a fost obligat sa puna inchuietori la fiecare usa. mirosul e de nesuportat. ;intrebarea mea este exista o lege care sa il poata lua pe sot cu forta pentru a fii dus la o clinica de desalcolizare sau una care sa-i permita sa scape de sotul dumneaiei in astfel de circumstante.

Va implor mult sa o ajutati pe prietna mea ,
Cu respect,
Baiat 12 ani
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2006
skd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:02, 20 Martie 2006
Prietena ta ar trebui sa ia legatura cu un avocat.
In principiu ar trebui sa introduca actiune de divort si sa ceara evacuarea acestuia din locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul omului la liniste si pace! skd skd """ AM o prietena care sufera foarte mult.Ea este casatorita cu un om pe care nu il mai iubeste care este beat zilnic urineaza in casa etc.Casa a fost ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minor, violenta in familie mihasava35 mihasava35 Buna ziua..Sunt casatorita legal de 5 ani,si avem impreuna un minor de 3 ani.Locuim la adresa mea,casa parintilor mei decedati,eu fiind unica mostenitoare(din ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am aflat recent ca soțul mă înșală ! pe 29 ... Andreea2400 Andreea2400 Buna seara ! Am aflat recent ca soțul ma Înșeală ! Pe 29 August anul acestea facem 1 an de la căsătorie din care rezulta și cu copilaș de 5 luni! După ... (vezi toată discuția)