avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescrierea unei datorii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescrierea unei datorii.

Prin pierderea unui proces , trebuie sa dau o sumă de bani unei persoane fizice.Am auzit că se prescrie după un anumit număr de ani.
Va rog frumos să îmi spuneți despre câți ani este vorba.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 12:54, 23 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu s-au facut acte de punere in executare timp de cinci ani si mai aveti si asigurarea creditorului ca nu sunt pretentii, chiar ar fi indicat sa mergeti la un avocat pentru finalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Prescriptia unei datorii la banca ContSters200802 ContSters200802 Am avut o societate care a angajat o linie de credit, intre timp societatea a intrat in procedura de faliment, apoi lichidare. Societatea in acest moment este ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)