avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și minor

Fratele meu a divorțat si are o fetiță în vârstă de 6 ani . La divort nu i s au stabilit orele de vizita asupra fetiței, pentru ca asa a dorit mama fetiței.
Acum ea poate iesi din tara fata semnătura tatălui ?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:05, 22 Iunie 2018
Daca fratele dvs nu doreste sa isi dea acordul dosta sotie poate formula o actiune prin care sa fie obligat.
Daca e autoritate parinteasca comuna atunci chiar daca fratele nu are ore de vizita stabilite fosta cumnata nu poate iesi cu copilul din tara fara aprobarea lui.
Aprobare care se obtine dupa ce ii transmite fratelui datele calatoriei, adresa unde vor merge, rezervarile si daca e cazul biletele de avion.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. cu cat timp inainte de a pleca in vacanta in afara ... AndreeaMarinAnghel AndreeaMarinAnghel Buna seara. Cu cat timp inainte de a pleca in vacanta in afara tarii cu fetita, pot introduce ordonanta prezidentiala suplinire acord tata, pentru a fi sigura ... (vezi toată discuția)
Custodie tata mirellac mirellac Buna ziua! Fratele meu tocmai a inceput lupta pentru custodia fetitei lui. Situatia este urmatoarea: Locuia impreuna cu concubina,cu fetita lor in varsta de ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate copil minor loredanamaria loredanamaria Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia ... (vezi toată discuția)