avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Risc maternal in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Risc maternal in somaj

BUNA ZIUA ! Sunt insarcinata in 7 saptamani si somera as vrea sa stiu daca pot lua concediu medical mai exact risc maternal sau legat de sarcina pana cand voi lua cele 126 de zile cocediu de sarcina si lauzie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 22 Iunie 2018
Concediu de risc maternal nu aveti cum sa luati daca sunteti in somaj ...
dar un concediu medical normal cu un cod de sarcina pot ?
Un concediu medical se poate lua in timpul somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt somera si sunt gravida - concediu de risc maternal; concediu de maternitate; ccc rosu claudia rosu claudia Buna seara! Sunt somera si sunt gravida in luna a 4-a. Am probleme cu sarcina si am fost deja internata de 2 ori. Prima data nu am luat concediu medical ca nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt insarcinata in 5 luni jumatate, sarcina cu risc ... Ella Coz Ella Coz Bună ziua, sunt insarcinata in 5 luni jumatate, sarcina cu risc la firma unde sunt angajata am contract determinat. Angajatorul m-a anunțat ca nu o sa îmi ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si concediile medicale din perioada sarcinii Hellene04 Hellene04 As dori sa-mi spuneti - daca eu sunt in a 30 a saptamana de sarcina, cand pot legal sa intru in concediu prenatal? In baza carei prevederi legale? Si inca ... (vezi toată discuția)