avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Legislatie P.F.A.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Legislatie P.F.A.

Buna ziua. Sunt pensionar cu 1021 Roni. Am infiintat un P.F.A. crezind ca am sa reusesc sa pun un ban deoparte. Este imposibil daca faci munca cinstita. Intrebare: Mai este necesar plata CAS si CASS? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: michail77 , utilizator 10:25, 24 Iunie 2018
Cas nu platiti deloc. Daca veti avea venitul net anual (venitul brut - cheltuieli deductibile) sub 22800 lei nu veti pati nici cass.
Multumesc.

george-neagu a scris:

Cas nu platiti deloc. Daca veti avea venitul net anual (venitul brut - cheltuieli deductibile) sub 22800 lei nu veti pati nici cass.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la pfa pensionar Ion Dane Ion Dane Daca sunt pensionar si la pfa nu am nici un venit trebuie sa platesc cas si cass? (vezi toată discuția)
Ce impozite platesc la pfa pensionar? VLADU IULIANA VLADU IULIANA Am pfa .sunt pensionar .am realizat pe 2018 = 160000 lei.ce impozite platesc? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa dascaluflorin dascaluflorin Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA, mai exact un magazin online pentru vanzarea de articole vestimentare si accesorii, si as dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)