avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mostenirii

Buna seara. In urma cu 7 luni bunicul meu a decedat. El era intr-un proces de litigiu cu vecina deoarece ea intrase pe terenul nostru. Se poate face dezbaterea mostenirii daca suntem inca in proces
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 21:02, 23 Iunie 2018
In cadrul procesului vor fi introdusi mostenitorii si procesul va continua cu acestia. Daca mai sunt si alte bunuri, se poate dezbate succesiunea cu privire la acelea. Ulterior se poate face un supliment la mostenire cu privire la curtea in litigiu. Oricum, mostenitorii au nevoie de certificatul de mostenitor de la notar pentru a putea fi introdusi in cauza in care se judeca cu vecinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata ! ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, Am urmatoarea problema: Bunica mea a decedat in anul 1976, iar tatal meu, care a fost unic mostenitor, a decedat in anul 1997. Tatal meu nu a ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua. Am urmatoarea situatie:in urma decesului parintilor au ramas mostenitori 7 copii dintre care 2 au decedat ramand la mostenire copiii si sotiile ... (vezi toată discuția)