avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Răspundere în solidar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Răspundere în solidar

Buna ziua! Am avut 20% din acțiunile unei firme la care nu am mai avut acces. Nu am știu în ce fel se desfășoară activitatea și nici acționarul majoritar nu a mai răspuns la telefon pentru a îi ceda acestuia și părțile mele, dorind să scap din statutul de asociat. In final am primit o somație că și eu și cealaltă persoană, care de altfel este și administrator să ne prezentăm pentru a răspunde de datoriile firmei. Dacă eu am fost de bună credință pot demonstra acest lucru? Daca nu, eu voi putea fi obligată la plata sumelor de bani aferente procentului meu de acțiuni sau la toată suma?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 14:52, 13 Iulie 2018
Buna ziua
Va pot ajuta in problema pe care ati postat-o daca ma contactati pe adresa cristeasmaranda@gmail.com sunt avocat
Buna ziua,

Ar fi util, in primul rand sa ne spuneti:
- de la cine ati primit documentul pe care l-ati intitulat "somatie"
- denumirea exacta a documentului.

In functie de cele doua informatii de mai sus ne putem da seama ce fel de procedura se desfasoara si, prin urmare, ce masuri aveti dumneavoastra de intreprins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine a devenit reprezentatul legal al unei societati pe actiuni acum in lichidare, daca mandatele tuturor administratorilor au expirat de 12 ani octavianpop octavianpop Va supun atentiei urmatoarea speta: La sf. anului 2016 s-a deschis procedura simplificata de insolventa impotriva unei societati pe actiuni care nu mai are ... (vezi toată discuția)
Transformare societate pe actiuni in srl markvin markvin Este posibila transformarea unei societati pe actiuni cu mai mult de 500 de actionari in srl? Daca da, va rog sa-mi spuneti care ar fi etapele si ce se ... (vezi toată discuția)
Actionar mobins sa ContSters288234 ContSters288234 am fos actionar la MOBINS SA..fabrica sa vindut ......noi muncitori nu am primti nimic....CE PUTEM FACE? (vezi toată discuția)