avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorie intre persoane juridice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorie intre persoane juridice

Buna seara,

Asociatia de proprietari are de recuperat de la o societate comerciala 9.100 lei. Asociatia are o factura pe minus cu suma aceasta si in plus are o hartie prin care firma se obliga sa plateasca suma pana la o anumita data.
Daca data pana la care trebuia platita integral suma de plata a trecut care sunt pasii de urmat?

Dupa cat timp aceasta datorie se prescrie?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:29, 25 Iunie 2018
Nu prea doriti sa ne dati amanunte...
Chemati in instanta societatea comerciala. Se vede ca nu va pricepeti, astfel incat va recomand sa consultati un cabinet de avocatura.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie persoana juritica cu asociatia de proprietari aprepe aprepe O firma isi desfasoara activitatea intr-un apartament de locuinte. Schimba destinatia din locuinta in sediu punct de lucru, cabinet stomatologie, 2 cabinete si ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat un apartament cu aproximativ o lună ... MariusAM MariusAM Bună ziua, Am cumpărat un apartament cu aproximativ o lună în urmă. Fostul proprietar a achitat întreținerea și cheltuielile curente, așa că am ... (vezi toată discuția)