avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar teren extravilan

Buna ziua ,
Ma puteți ajuta in lămurirea următorului aspect dacă se poate ?
Exista un titlu de proprietate, exemplu: G.V moștenitoare a defunctului S.N.pentru terenul in suprafața de 1 ha.
Defunctul e decedat in 1920 iar moștenitorul a dobândit acest titlu de proprietate in anul 1991..nu exista nici un alt act din care sa reiasă aceasta moștenire, a apărut direct titlul de proprietate. Defunctul avea mai mulți moștenitorii in viața la momentul decesului .
Întrebarea mea este : e ceva in neregula cu acest titlu ? Ce ma sfătuiți ?
Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cristian Gavrila , Evaluator 13:20, 25 Iunie 2018
Care este speta, mai exact? Detineti, vreti sa vindeti, vreti sa cumparati?
Cum a fost dobandit titlul de proprietate?
Proprietatea este intabulata? Exista vreo mentiune in cartea funciara?
Daca nu este intabulata, oricum trebuie facuta intabularea, ocazie cu care aflati daca exista probleme ascunse...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Detalii legate de vanzarea unui teren agricol virgil64 virgil64 Buna ziua ! As vrea sa vand o suprafata de 3,5 ha teren agricol,Pe actul de prorietate,in afara de mine sunt trecute si alte rude,unii din acestia fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte mostenire 50rinn 50rinn Dupa decesul sotului meu am ramas cu 1/2 din casa .Pot sa-i cedez sau sa-i vand partea mea de mostenire unuia dintre cei doi copii daca nu avem titlu de ... (vezi toată discuția)