avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lasarea in grija persoanelor necunoscute
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lasarea in grija persoanelor necunoscute

Bună.Sunt la munca in germania de 1 an si jumatate si sotia sia gasit pe alcineva precizez ca am mai fost acasa in concedii si bani am trimis in aceasta perioada. La mijloc sunt 2 fete minore si sotia le lasa in grija mamei noului ei iubit sau singure in timp ce ea e la munca a parasit domiciliul gasind un apartament in chirie si eu am fost de acord sa stea acolo dar nu sa duca copii la oricine doreste ea ci sa le lase in grija mamei mele sau a surorii ei. Intrebarea mea este ce pasi trebuie urmati pe cale legala spre un divort corect tinand cont ca mai am contract de munca inca 6 luni
Cel mai recent răspuns: Ipco , utilizator 12:14, 25 Iunie 2018
Nu stiu ce intelegeti prin divort corect,contactati un av pt a va invata ce trebuie facut.Puteti imputernici un av care sa va reprezinte la proces fara sa fiti prezent sau daca introduceti actiunea pe la sf lui august e posibil ca pana la primul termen dvs sa fiti in tara.
Ca si o adaugare, legat de luna August, oricum acum daca ati introduce actiune, mai mult ca sigur nu se va judeca imediat, avand in vedere ca ne aflam in vacanta magistratilor. De aceea cel mai bine incepeteti demersurile spre sfarsitul verii.
Nu mi se pare corect sa duca copii in grija altor persoane pe care nu le cunosc si in acest fel ami limiteaza si accesul la a vorbi cu ele.Imi puteti recomanda un avocat specializat in acest domeniu in jud. C-S oras. Resita?
Multumesc pt raspuns

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu stiu ce intelegeti prin divort corect,contactati un av pt a va invata ce trebuie facut.Puteti imputernici un av care sa va reprezinte la proces fara sa fiti prezent sau daca introduceti actiunea pe la sf lui august e posibil ca pana la primul termen dvs sa fiti in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori - mama in strainatate Mihaela Elena Mihaela Elena Revin pe forumul acestui site cu o noua problema. Doi tineri casatoriti de ceva ani, cu 2 copii minori (de 10, respectiv 6 ani). Cei doi nu se mai inteleg ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - stabilirea locuinței copiilor peter31 peter31 buna ziua am o interbare si sper ca o sa ma poate ajuta cineva cu un sfat. Eu am 36 de ani si sunt casatorit cu nevastamea de 7 ani dar stam impreuna de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Ore de vizita... giorgy giorgy am terminat divortul cu multa bataie de cap,apeluri,recursuri,amanari de m-au tinut un an de zile pe drumuri si multe luni fara fetitele mele.Am primit fetele ... (vezi toată discuția)