avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cununie civila - localitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cununie civila - localitate

Conform articolului Căsătoria în 2018: De ce acte ai nevoie când mergi la primărie publicat in ianuarie 2018, Cei care s-au decis să-și unească destinele în fața legii trebuie să meargă la primărie să facă o declarație de căsătorie, în localitatea în care măcar unul dintre ei are domiciliul sau reședința.
Intrebarea mea este daca locuim in Bucuresti, dar fiecare este din alta localitate, daca avem viza de flotant in Bucuresti, putem sa ne prezentam la primaria sectorului in care locuim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere pfa administratie financiara/depunere formular 220 iulia1954 iulia1954 Buna ziua, In urma infiintarii unui PFA, legea spune ca trebuie sa ma inscriu la administratia financiara in termen de 15 zile. Ceea ce am si incercat sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Casatorie in alta localitate 2525 2525 Buna, Am si eu o intrebare legata de casatoria in alta localitate (Bucuresti, Sector1) in contextul in care nu este localitatea de domiciliu a sotilor. ... (vezi toată discuția)