avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat si membru CA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat si membru CA

Daca într un proces civil pe dreptul muncii, avocata din partea scolii este si membra COns de admin, nu este o incompatibilitate? In baza cărui articol de lege?
Cel mai recent răspuns: Euso , utilizator 17:22, 25 Iunie 2018
Se pare ca nu exista incompatibilitate...
Dar daca presedintele Colegiului de disciplina este si martor in privința unei sancțiuni este corect? In bază a ce?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Se pare ca nu exista incompatibilitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie consiliul de disciplina - drept reprezentare avocat mihaela_h mihaela_h Buna ziua Am fost sanctionata de scoala la care lucrez cu avertisment. Am depus contestatie la Consiliul de disciplina de pe langa ISJ, conform ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ankalaura85 ankalaura85 Pentru alcatuirea comisiei de cercetare disciplinara intr-o societate cu doi administratori se poate alcatui din directorul general, consilierul juridic si o ... (vezi toată discuția)
Aparare fata de o decizie de sanctionare disciplinara BMW123 BMW123 Buna ziua, Am fost sanctionat disciplinar pe motivul ca am parasit locul de munca fara acordul superiorului direct. Referatul pe baza caruia s-a intocmit ... (vezi toată discuția)