avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... carnet sofer
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

carnet sofer

am avut un accident in Romania , decembrie 2017 unde mi-a fost ridicat carnetul ( carnetul este nemtesc ) , am lovit un camion , dar ranit am fost doar Eu . deci , in afara de mine nu a mai fost nimeni ranit. D e atunci se tot lucreaza la caz spunandumi mereu ca este doar o rutina si nu am sa patesc nimica. dar carnetul nu mi-a mai fost inapoiat. intrebare : Pot cicula si fara carnet ? CACI NU MI S-A DAT NICI O RESTRICTIE VERBALA SAU SCRISA .
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:36, 25 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu puteţi circula fără permis. Acesta este reţinut de poliţie şi nu vi s-a dat nicio altă dovadă, deci aveţi dreptul de a conduce suspendat. Conducerea unui vehicul cu permisul reţinut (suspendat) constituie infracţiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime, vatamare din culpa, nup - se mai suspenda/anuleaza permisul? cyan cyan daca in urma unui accident de circulatie au rezultat victime , politia face incadrarea de vatamare din culpa, procurorul pe baza probelor si/sau expertizei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier . noghi otilia noghi otilia Buna seara.Sotul meu cu putin timp in urma a avut un accident de circ.soldat cu 2 victime unul fiind el .Sotul circula in urma unui furgon care brusc sa oprit ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si nepredat, consecinte bogdanell bogdanell buna ziua am avut permisu suspendat pe 90 de zile nu lam predat dupa 15 zie ma opreste politia la un control de rutina si ma gaseste in baza de date ca am ... (vezi toată discuția)