Este valabil un contract prin care un membru al familiei, incheie un contract de inchiriere a locuintei, respectiv a unei parti a imobilului unde sunt coproprietari doua sau mai multe persoane?
Sa zicem un apartament cu 3 unde locuiesc doua persoane, iar una din aceste persoane inchriaza a 3-a camera unei terte persoane.
Trebuie ca celalalt coproprietar sa-si dea acordul pentru inchieiera valabila a contractului?
Adică, cel care va încasa chiria pentru o camera într-un apartament, ii face cinste cu o bere judecătorului, pentru a influența decizia acestuia în favoarea lui ?
Asta spuneți ?! :)))
Greu de crezut asta. Că un judecător isi riscă viitorul și va încălca legea pentru ceva ifim.
Poate daca era vorba de o camere in Casa Poporului, dar nici așa nu cred. :))))
Soluția la problema dvs iesirea din indiviziune. Atunci îi va trebui acordul sau nu, a celorlalți proprietari in funcție de ce se dorește să se închirieze.
Coproprietate
Silvia Aldea
Va rog frumos ajutati-ma cu interpretarea unor termeni: daca [b]2 persoane detin in coproprietate un apartament cu 3 camere [/b](fiecare detinand cote egale de ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj
giorgiay
va rog sa.mi clarificati cat de cat situatia ca aud fel si fel de zvonuri.
sunt casatorita din 1989.am doi copii majori. sotul a lucrat 11 ani in italia ... (vezi toată discuția)