Locuiesc într-un bloc cu două scări. Pe scara ,mea ' sa oprit apă de o săptămână din cauza faptului că sunt câțiva locatari cu restanțe.
Întrebarea mea:este legal sa se oprească apa la toti locatarii fără o hotărâre judecătorească pentru rău platnici?
Verificati responsabil cine a dispus masura restrictionarii furnizarii utilitatilor
Legiuitorul a prevazut dreptul furnizorului de utilitati in sistem centralizat prin contractul de furnizare utilitati ca in cazul in care beneficiarul=asociatie de proprietari se inregistreaza un numar de mai multe luni cu sume cu titlu de restanta -pentru stoparea acumularii acestora sa dispuna sistarea provizorie a furnizarii utilitatilor pana la plata debitului in evidenta
Asociatia de proprietari nu are competenta sa dispuna sistarea furnizarii utilitatilor in sistem centralizat fara hotarare judecatoreasca definitiva
Oprire apa
DoruTudor
Buna ziua.
Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje cu 88 de apartamente. Am avut nenorocul de a locui perete in perete cu un vecin rauplatnic. Nu locuiesc de mult ... (vezi toată discuția)