avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa potabilă oprită pe scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa potabilă oprită pe scara blocului

Locuiesc într-un bloc cu două scări. Pe scara ,mea ' sa oprit apă de o săptămână din cauza faptului că sunt câțiva locatari cu restanțe.
Întrebarea mea:este legal sa se oprească apa la toti locatarii fără o hotărâre judecătorească pentru rău platnici?
Cel mai recent răspuns: Asociația 4 , utilizator 11:33, 28 Iunie 2018
Cine a oprit apa, furnizorul sau asociatia?
Verificati responsabil cine a dispus masura restrictionarii furnizarii utilitatilor
Legiuitorul a prevazut dreptul furnizorului de utilitati in sistem centralizat prin contractul de furnizare utilitati ca in cazul in care beneficiarul=asociatie de proprietari se inregistreaza un numar de mai multe luni cu sume cu titlu de restanta -pentru stoparea acumularii acestora sa dispuna sistarea provizorie a furnizarii utilitatilor pana la plata debitului in evidenta
Asociatia de proprietari nu are competenta sa dispuna sistarea furnizarii utilitatilor in sistem centralizat fara hotarare judecatoreasca definitiva
Furnizorul pentru ca Asociatie nu a plătit.
La rândul ei Asociația nu a strâns banii de la cei cu datorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire apa DoruTudor DoruTudor Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje cu 88 de apartamente. Am avut nenorocul de a locui perete in perete cu un vecin rauplatnic. Nu locuiesc de mult ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns . ce ... PopescuMarianaEliza PopescuMarianaEliza Buna ziua , va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns . Ce sa fac? O sa ne opreasca apa calda si caldura pentru ca unii nu vor sa isi plateasca datoriile . ... (vezi toată discuția)
Restantieri la intretinere alina_25 alina_25 Este pe scara unei rude o situatie inedita deci din 20 apartamente doar 4 sunt cu intretinere la zi cum se zice restul au restante incepand cu 2000 lei si ... (vezi toată discuția)