avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare 100 hectare de pamant.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare 100 hectare de pamant.

Salut. Ma numesc Alex si am 18 ani. In anii 1800, in imperiul austro-ungar avea strastrastra bunicul meu 100 hectare de pamant, avere si mai multe. Bunicul meu a reusit sa revendice 7 hectare dar a murit. Tata nu vrea pământul, a spus ca mi-l lasa mie. Abia am 18 ani impliniti. Problema e ca sunt stabilit in Germania de mic. Am certificatul de deces al strastrastra bunicului, acte de deținere. Am nevoie de ajutor. Sunt tanar si nu ma pricep, stiu ca costa foarte multi bani si timp sa revendic tot. Am zis sa incep informandu-ma. Mulțumesc frumos pentru atenție.
Trebuie vazut daca cineva din familie a facut in anii 1990 si eventual prin 2000,anumite demersuri catre primaria din zona respectiva,cerere reconstituire drept de proprietate,.Daca nu au fost facute aceste demersuri nu se mai poate face nimic.Situatia este complexa necesita bani,timp doar pt a afla daca se mai poate face ceva.La prima vedere pare tardiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei pana bogdan pana bogdan Strabunicul meu a murit in 1975 lăsând mostenire 3 hectare de padure, case,,, terenuri! Am dreptul să cer in instanţă parte din moştenire in ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)
Revendicare pamant hopingsteam hopingsteam Buna ziua, bunicul meu a fost un boier ce avea 11 hectare de padure si 9 de pamant inaintea instaurarii regimului comunist. Atunci cand a venit regimul ... (vezi toată discuția)