avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituiri bani propriti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituiri bani propriti

Buna as dorii sa stiu cum recuperez suma de 500 de Ron bani propriti in plus de executor.Am terminat cu prorirea iar aceasta suma este in plus luata de executor.D-na secretara a executorului mi-a spus sa fac o cerere să-mi recuperez banii.Cum este posibil așa ceva pe banul meu sa fac cerere să-l primesc?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Sorinsabau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:36, 27 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Da, a fost foarte pertinentă cerința doamnei secretare, inclusiv în instantă se formulează cereri când solicităm ceva, fiind însăși esența sferei juridice.

Formulați o cerere adresată executorului în care învederați că v-a fost “luată” o sumă mai mare decât cea datorată, solicitând restituirea.

Succes!
Este normal sa formulati o solicitare de restituire, Daca nu va restituie cererea, va trebui sa formulati intoarcerea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor si comportament nepotrivit karina22 karina22 Buna seara, In urma unui contract de credit mi s-a pus proprire pe conturile detinute dar si la locul de munca unde aveam contractul suspendat de 2 ... (vezi toată discuția)
Convenție civila Ioan Moisa Ioan Moisa In urma cu doi ani am facut o convenție cu un constructor persoana fizica (nu PFA) pentru realizarea finisajelor la o casa aflată in construcție.Am plătit ... (vezi toată discuția)
Dubla impunere executor judecatoresc RalucaBCR RalucaBCR Buna ziua, Am fost executata silit de un executor fara competenta teritoriala, dar nu mai am cum sa contesc acest lucru, deoarece s-au scurs toate termenele ... (vezi toată discuția)