Buna ziua!
Numele meu este Andrei, si am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta.Am 24 de ani,am un handicap din nastere gr 2 accentuat(Nanism acondroplazic) si inca un handicap dobandit in timp(cifoza,cu deviatie de 45 grade,neoperabil) Am certificat de handicap permanet.In Aprilie 2017 Am depus dosarul pentru pensie de invaliditate,am primit raspuns negativ de la bucuresti,primind decizia prin posta cu decizia:Neincadrat,deoarece cica as avea capacitatea de munca pastrata,pe cand capacitatea mea de buna este de 25 %..,ulterior am pus contestatie la timisoara(Comisia de expertiza medicala) unde am fost personal intr-o comisie de 7 doctori..mau dezbracat acolo au vorbit ei intre ei,dupa care o doamna doctor imi spune flegmatic(sa ma duc la mare sa muncesc) i-am spus ca nu pot sta in picioare mult..ca ma dor oasele de la picioare,dar degeaba nu ma-u crezut..si mentionez ca am handicapul foarte vizibil...la 24 de ani am 1,38 cm inaltime,..,asa,am primit si decizia de la timisoara,acelas raspuns..ca am capacitatea de munca pastrata...nu inteleg,pe certificatul de incadrare in grad,specifica clar..Grad 2 accentuat,si pe decizia primita am handicap usor...va rog,daca depun o contestatie in tribunal,am sansa de a castiga?,cat dureaza un asemenea proces?
Cel mai recent răspuns:
Dapix , utilizator
09:49, 28 Iunie 2018