avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere dosar indemnizatia de crestere si ingrijire ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere dosar indemnizatia de crestere si ingrijire copilului.

Buna seara. Sotia unui angajat al firmei mele a nascut in luna octombrie 2017, a depus dosarul pentru indemnizatie de cretere si ingrijire copil dar nu a putut beneficia de acest drept deoarece in cele 12 luni anterioare nasterii copilului a avut 2 luni de CFP. Acum, dupa 8 luni angajatul meu imi cere documentele pentru a depune el dosarul de indemnizatie si ingrojire copil. Se mai poate depune dosarul dupa atata timp de la nasterea copilului???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 28 Iunie 2018
Se poate depune dosarul pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare in continuare indemnizatie crestere a copilului aco1978 aco1978 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: Intrucat nu am stagiu de cotizare neintrerupt 12 luni inainte de nasterea copilului as dori sa aflu ce ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Alex04041982 Alex04041982 Am un copil de 1 an si 8 luni,sotia primește indemnizația.eu in iulie fac un an de când lucrez.întrebarea mea este daca ,după cum am înțeles.pot intra ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)