avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare CF a actelor de vanzare cumparare care nu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare CF a actelor de vanzare cumparare care nu au fost incheiate la notar

Buna ziua!
Stiti cumva unde gasesc proiectul de lege, potrivit caruia contractele de vanzare cumparare care nu au fost incheiate in fata unui notar din cauza ca nu exista CF, se pot inscrie acum in Cartea Funciara? Se refera si la persoanele care care au obtinut CF pe baza Ordinului 115/1938. Am inteles ca este un Proiect care urmeaza sa fie promulgat de Presedinte.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:33, 2 Iulie 2018
Buna ziua!

Va multumesc tare mult pentru raspuns, insa nu vad in linkul trimis, subiectul de care intrebam. Puteti sa ma ajutati?

Va multumesc!
urmariti procesul legislativ. daca nu stiti precis despre ce este vorba, o sa cautati mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac sa intru in posesia unui teren cumparat cu zdelca acum 20 de ani?? CARMEN-CATALINA CARMEN-CATALINA E vorba de o proprietate,de un teren cu tot cu casa,la care au fost trecuti 2 proprietari:tata si fiica.Acum tatal a decedat.Ma intereseaza sa solutionez ... (vezi toată discuția)
Legaea 18 alex197908 alex197908 buna am gasit acte de propietate pe terenuri nu le am cerut pe legea 18 , ce pot sa fac ? #- (vezi toată discuția)
Lipsa inventar un dosar de la cartea funciara din 1938 Bundy Bundy Buna ziua, Am fost la Carte Funciara sa consult dosarul care a stat la baza inregistrarii casei in C. F. la (Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara ... (vezi toată discuția)