avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dobanzi si penalizari Anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Dobanzi si penalizari Anaf

Buna ziua.in urma succesiunii sotul meu a devenit unic propietar luand cu el si datoriile socrului la Anaf la care dobanzile sunt f mari.am primit acum o instiintare sa platesc in termen de 30 de zile,daca nu , va urma executarea silita.
Eu totusi,as fi dorit sa astept o aministie fiscala pt a scapa de dobanzi fiindca suma principala am platito.
Cum ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:30, 28 Iunie 2018
Este alegerea dvs. cum veti proceda, dar trebuie sa stiti ca zilnic se acumuleaza dobanzi si penalizari de intarziere (suma datorata creste).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa cass retroactiv PopaAndrei121 PopaAndrei121 Buna ziua, Tatal meu a vandut un SRL in 2015, platind toate taxele necesare la vremea respectiva (ex. impozit 16%, ...). In 2020, a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca mariana573 mariana573 Buna seara. In anul 2008 sotul meu a facut un imprumut la banca pe numele lui.Pe adeverinta de la serviciu angajatorul nu si-a asumat raspunderea pt neplata ... (vezi toată discuția)
Stingere penalizari anaf Anca114 Anca114 Buna ziua , este posibil ca sumele datorate catre anaf ( penalizarile si majorarile de intarziere ) sa fie anulate fara a le plati ? Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)