avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Maternitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Maternitate

Buna ziua,am o întrebare!daca m-am angajat anil trecut in 29 Aprilie si am născut anul acesta in 22 Februarie pot beneficia de maternitate?dupa naștere mi-am luat cele 126 zile Ast un rasp va multumesc
Cel mai recent răspuns: Timea cozma , utilizator 16:08, 28 Iunie 2018
martie 2016 - februarie 2018 este perioada eligibila pentru dvs.

perioada luata in considerare : aprilie 2017 - februarie 2018 (11 luni) .... nu veti beneficia de indemnizatie... va mai lipseste cel putin o luna.
Dar am cele 126 zile pe care le-am folosit după nastere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua indemnizatia? Dranzell Dranzell Daca eu am numai 11 luni lucrate si imi mai trebuie o luna de zile pentru a lua indemnizatia, as putea sa mai fac ceva? De exemplu as putea plati o luna de ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neplătit Ovid_you Ovid_you Bună, Soția mea urmează să depună dosarul pentru indemnizația creștere copil (data naștere copil 13.05.2019) Perioada lucrata 1 : 2015 - ... (vezi toată discuția)