avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim

Buna ziua! Am primit astazi decizia de acordarea pensiei anticipata a unui salariat . Pot transmite revisalul astazi cu incetare cim incepand de luni, 02.07. 2018cf.art.56.alin (1) lit. c? Multumesc!!!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
cristin20, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 29 Iunie 2018
Nu, intrucat incetarea c.i.m. are loc la data comunicarii deciziei de pensionare anticipata .. adica, astazi are loc incetarea de drept a c.i.m.
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar fiind pensionare anticipata trebuie sa duca decizia de incetare CIM si astazi ar fi ultima zi de lucru....

Multumesc!
Cornel Vasile, Consilier juridic
Chiar daca, astazi se face incetarea c.i.m.

art.2553 C.civ.
....
(3) Cu toate acestea, dacă este vorba de un act ce trebuie îndeplinit într-un loc de muncă, termenul se va împlini la ora la care încetează programul normal de lucru. Dispoziţiile Art. 2556 rămân aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmisie revisal CROSETEL CROSETEL Buna seara Va rog frumos sa-mi spune-ti pana la ce ora se poate transmite Revisalul? Multumesc (vezi toată discuția)
Incetare cim -pensionare Alis07 Alis07 Buna ziua!Va rog o lamurire in urmatoarea situatie.La data de 15 mai inceteaza CIM de drept-pensionare si se doreste continuarea activitatii cu un alt CIM.As ... (vezi toată discuția)
Calcul termen cim determinat Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. Am observant ca in situatia de CIM determinat majoritatea colegilor cand calculeaza durata merg cu 1 ... (vezi toată discuția)