avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto din culpa

În data de 19.03.2018, în timpul desfășurării atribuțiilor de munca,soțul a întrat cu mașina într-un tir fapt ce a rezultat distrugerea mașinii și rănirea colegului de serviciu( care se afla in masina sotului).Menționez ca în acea noapte a plouat cu ghiata și carosabilul nu a fost curățat. Colegul sa ales cu o rana la picior ce a necesitat operație de introducere a unei tije. Colegul ne-a spus că si-a angajat avocat și dorește să obțină despăgubiri.Am inteles ca ă obținute la IML 120 zile de îngrijiri medicale. Zilele trecute sa întâlnit cu soțul și i-a cerut o sumă de bani ca să nu ajungă în instanță. Dacă S-a inteles cu cei de la asigurări mai are dreptul să ne ceară și nouă bani?
Bună ziua. Dacă era în timpul desfășurări atribuțiilor de muncă, accidentul a fost declarat și cercetat ca Accident de muncă (de circulație, apreciez eu...)?
Dacă da, cine a rezultat ca fiind vinovat de producerea acestuia în urma cercetări?
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil vrea bani ca sa isi retraga plangerea. Daca nu isi retrage plangerea sotul dvs o sa fie trimis in judecata, chiar daca s-a inteles cu asiguratorul persoana vatamata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto din culpă. ce daune ar putea obține victima și cine le va plăti? Lumi32 Lumi32 Soțul lucrează ca șofer în cadrul unei companii. În data de 19.03.2018, în timpul desfășurării atribuțiilor de munca, a întrat cu mașina într-un ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime-despagubiri Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,in anul 2014 am facut un accident datorita carosabilului umed mi-a fugit remorca tirului de firma care a intrat intr-o masina mica si a avariat-o si ... (vezi toată discuția)
Proces civil omor din culpa andrei_mole andrei_mole Buna ziua, As si eu cateva intrebari. Totul s-a intamplat pe 1 mai. Veneam cu masina de la iarba verde si am oprit la un moment dat la bunica prietenei mele ... (vezi toată discuția)