avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CE ar trebui sa fac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CE ar trebui sa fac

Bună ziua . În urma cu 2 ani am luat un împrumut de la Provident. Am plătit câteva rate pentru ca atunci lucram iar după am rămas însărcinată și nu am mai lucrat . De obicei venea un angajat al lor și ridica suma de acasă. Acum mi-a venit o scrisoare Cum ca cazul meu este la judecătorie. Nu am nimic pe mine ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Antonia Eliza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:20, 30 Iunie 2018
Sa așteptați citația de la judecătorie sau de la executorul judecătoresc. Dupa aceea apelați la un avocat sa va ajute in acest demers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stres din partea firmei de recuperari arongheorghe arongheorghe Am avut un imprumut de la provident cu patru ani in urma si acum primesc avertismente de la firma de recuperari. suma este de 658.00 lei asa scrie in ... (vezi toată discuția)
Imprumut provident impotrivacoruptiei impotrivacoruptiei Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut provident impotrivacoruptiei impotrivacoruptiei Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma ... (vezi toată discuția)