avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Astăzi am primit decizia de suspendare a plății indemnizatiei copilului cu o lună înainte de a împlini copilul 2 ani. Tatăl nu a făcut cerere pentru luna care i se cuvine....se .mai poate face ceva ca sa beneficieze tatăl de luna respectiva???si daca da se poate sa meargă în continuare la munca sau trebuie neaparat sa stea acasa??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 29 Iunie 2018
Tatal poate intra in CCC sau poate merge in continuare la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie crestere copil IuliaE IuliaE Buna ziua, Fiica mea implineste 1 an pe 25.04.2013, insa eu mi-am reluat activitatea la locul de munca incepand cu data de 01.04.2013. Prin urmare, am depus o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Ccc si stimulent de insertie Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un rapsuns. La sfârșitul acestei luni, voi naște, am decis ca sotul sa intre in ccc, ideea este ca noi am vrea sa stea ... (vezi toată discuția)