avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la o firma si nu am primit salariul pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la o firma si nu am primit salariul pe ultimele 4 luni. Apoi firma a intrat in insolventa. Cum imi pot recupera drepturile banesti restante ?

Am lucrat la o firma si nu am primit salariul pe ultimele 4 luni. Apoi firma a intrat in insolventa. Cum imi pot recupera drepturile banesti restante ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 29 Iunie 2018
Cum îți recuperezi drepturile salariale dacă firma e în insolvență

[ link extern ] /

sau

www.avocatnet.ro/articol_414...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma la care am lucrat a intrat in insolventa si am salarii restante Sebastian Ionita Sebastian Ionita Cum trebuie sa procedez in situatia in care firma la care am lucrat mai are sa imi plateasca niste salarii din apr, mai, iun, si acum am aflat ca a inceput ... (vezi toată discuția)
Restante salariale dupa intrare in insolventa tudor88.2019 tudor88.2019 Buna ziua, Am restante salariale aferente perioadei septembrie2018 -ianuarie 2019. In februarie 2019 am incheiat contractul de munca conform art.81, al 8. ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale de la o firma in insolventa baches baches Sunt angajata la o firma care a intrat in insolventa acum 2 ani. Precizez ca firma are activitate, incaseaza si efectueaza plati, salariile le da cum vrea si ... (vezi toată discuția)