avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate fiscal masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

fiscal masina

buna ziua! am si eu o problema. am cumparat o masina iar vanzatorul nu ne-a dat fiscal, inistand sa mergem sa luam fiscalul de la vanzatorul anterior. Acesta nici nu vrea sa stea de vorba cu noi,pe motiv ca el a eliberat fiscalul la vanzare. Am reusit sa gasim proprietarul care apare in actele masinii. Cum pot proceda mai departe,sa pot inscrie masina? Este vreo posibilitate sa inchei contract direct cu proprietarul masinii daca acesta zice ca a radiat-o?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:02, 3 Iulie 2018
Va multumesc mult!
Revin cu o noua rugaminte. Am reusit sa gasesc toti ceilalti proprietari anteriori. Primul care de altfel este pe cartea masinii a radiat masina atat fiscal, cat si la politie unde a specficat ca a instrainat masina. Urmatorul proprietar a vandut masina, a scos fiscalul, dar nu l-a dat noului cumparator. De atunci pana acum au trecut 2 ani. Am reusit sa convingem fostul proprietar sa ne dea noua fiscalul. Cum pot proceda mai departe?
Certificatul de atestare fiscala are o valabilitate limitata pentru 30 de zile. Asta inseamna ca timp de 2 ani nu a fost platit impozitul pentru masina iar fiscalul pe care l-ati primi de la penultimul vanzator nu va ajuta la nimic, ar trebui sa va dea un fiscal nou, si cum nu mai are masina inregistrata la fisc va trebui sa il solicitati celui care v-a vandut dvs masina, si cum acesta nu a inregistrat masina la fisc ...
In speranta ca nu mai are datorii la fisc, se poate sa inregistreze acum masina la fisc? sa plateasca o eventuala amenda,ca apoi sa scoata fiscalul?
Vanzatorul de la care ati achiztionat masina trebuie sa inregistreze masina la fisc, sa plateasca impozitul restant si apoi sa incheiati alt contract de v/c (instrainare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara act de v/c Ionel03 Ionel03 Buna ziua, Am venit cu o anumita problema, am \"cumparat\" de la un tip o masina. A ramas vorba sa ma sune cand face contractul de vanzare cumparare cu cel ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un ... Brckbrasov Brckbrasov Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un autoturism de la cineva care se ocupa cu vânzări/ cumpărări auto proprietarul din acte i a ... (vezi toată discuția)