avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi

Buna searA,am SI eu o întrebare si o mare nelămurire în același timp,va rog din suflet dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.Am un acord de plata cu un birou executor de 50 lei pe lună ,in mai când am sunat mi s a spus că mai am 850 total de plata,eu am depus 100 in luna mai pe 03 SI pt luna aprilie,data scadenta fiind pe 25 ale lunii,ulterior sunând la ei si nespunandu mi că nu mi se i au în considerare si pe aprilie,ramanand neachitat pe luna aprilie,nu aveam dreptul de a fi informată că rămân restanță pe luna aprilie chiar daca am depus 100lei?,acum in iunie am intarziat 4 zile si mi au pus poprire pe cele 3 conturi in lei SI unul în dolari,datoria pe care ei afirmă că mai am de plata fiind alta decât la tel 939 lei.Mi au retras 114 lei dintr un cont ing,mi au retras 700 lei dintr un cont Raiffeisen SI mi au retras si 233$ din contul de $ echivalent la întreaga sumă pe care spun ei că am de plata,este legal așa ceva ?îmi voi primi banii înapoi ?eu nu am primit informații cu cat am platit eșalonat până acum ,eu nu știu cu certitudine cat mai am de plata .Ei spunandu mi in 03.05. o sumă ,acum mi au pus oprire pe alta suma,cum trebuie sa procedez?va mulțumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Loretica, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 11:19, 30 Iunie 2018
Aveti o executare silita incuviintata de instanta sau ati facut o intelegere cu un Executor sau firma de recuperare ca nu se intelege forma de executare silita ? Dumneavoastra folositi acolo termenul de Acord de plata.
Mie mi se pusese poprire de la inceput sa mi se oprească toată suma atunci fiind de 1800 si am sunat la ei le am spus că muncesc doar part tine SI nu pot plati sa pot plati eșalonat pe luna ,deci bănuiesc că în urma unui proces în lipsa cu un Nr de dosar m a executat silit

DenisRif a scris:

Aveti o executare silita incuviintata de instanta sau ati facut o intelegere cu un Executor sau firma de recuperare ca nu se intelege forma de executare silita ? Dumneavoastra folositi acolo termenul de Acord de plata.

Lasati-mi o adresa de mail sa va lamuresc
Ati citit mesajul din privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire atat pe salariu, cat si pe contul ipotecar cec ioana-b ioana-b Buna ziua, In urma unei executari silite, mi s-a pus poprire pe contul de salariu, cat si pe contul de la CEC unde am un credit ipotecar. Am facut ... (vezi toată discuția)
Salutare ! am un contract de executare silita 1139/317/2020 judecatoria ... Adrian Mirce Adrian Mirce Salutare ! Am un contract de executare silita 1139/317/2020 judecatoria Tg Carbunesti pentru un credit. Valoarea admisa de judecator este de 23.104,02 lei ... (vezi toată discuția)
Firma kruk a executat silit contul mamei in care se aflau alocatiile copilului pe 34 de luni ! ludo71ok ludo71ok Buna seara, Am obtinut custodia exclusiva a copilului meu in varsta de 7 ani din luna noiembrie 2016,mama refuza sa plateasca pensie alimentara are o restanta ... (vezi toată discuția)