avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala plata sulta

Buna ziua,
Vreau sa fac intabularea apartamentului si ca acte am contractul de schimb locuinta si setinta civila unde imi este atribuita locuinta si obligatia de a achita cu titlu de sulta suma 15000000 (anul 1996). In urma achitarii am facut o declaratie notariala cum ca am achitat acea suma. Acea declaratie notariala nu o mai gasesc. Exista o arhiva de unde pot lua o copie a acelei declaratii?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Mesterila, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:11, 30 Iunie 2018
Buna seara,
Va puteti adresa Camerei Notarilor Publici judeteana.
Declarația ati dat-o dvs sau cel care a primit sulta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol cristian1963 cristian1963 Cum pot sa vand un teren agricol dobandit in urma unei succesiuni facuta prin judecatorie? Mentionez ca, prin hotararea judecatoreasca ramasa definitiva ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate asimion asimion Buna ziua, In urma unui proces de dezbatere a succesiunii mi-a fost atribuit printr-o decizie irevocabila si definitiva un apartament urmind sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Ce constituie dovada achitarii sultei? irinamanoliu irinamanoliu Buna ziua, In urma unui proces de iesire din indiviziune, a fost emisa o sentinta prin care garsoniera (sector 6) a fost atribuita in favoarea mea, in ... (vezi toată discuția)