avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dizolvarea Persoanei Vatamate in faza de urmarire ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dizolvarea Persoanei Vatamate in faza de urmarire penala

Buna ziua
va solicit iarasi ajutorul si de asemenea va rog sa
In cadrul unui dosar penal persoana vatamata constituita parte civila ( Persoana Juridica ) a intrat in procedura de lichidare, fiind astfel numit un lichidator.. Pana la momentul numirii lichidatorului, reprezentantul societatii ,a partii vatamate, in faza de up a fost administratorul fiind si unic asociat in societatea prejudiciata ( FORMA JURIDICA A SOCIETATII FIIND SRL ).
INTREBAREA ESTE URMATOAREA :
Asociarul mai poate participa in continuare ca persoana vatamata in acest dosar , avand in vedere ca faptele din dosar se refera la inselaciune si fals in inscrisuri prin falsificarea sematurii personale a asociatului/ administratorului
daca da care este procedura sau in ce temei legal se poate face ?
Cel mai recent răspuns: georgem80 , utilizator 10:06, 1 Iulie 2018
va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea administrarii probelor in timpul urmaririi penale aidu aidu In calitate de suspect, am solicitat procurorului administrarea probei cu audierea persoanei vatamate. Am aflat ulterior ca a fost deja audiata persoana ... (vezi toată discuția)
Proces verbal Danellaa Danellaa am primit de la procuratura,un proces verbal de aducere la cunostiinta a calitatii de inculpat intr-un dosar penal de loviri si alte violente,in care scrie ca ... (vezi toată discuția)
Procesul penal incepe odata cu punerea in miscare a actiunii penale? eusaisapte eusaisapte Eu consider ca da, datorita art. 32 din CPP care nu face amintire de suspect, adica o persoana din dosarul penal banuita de savarsirea unei infractiuni, care ... (vezi toată discuția)