Tatal meu a construit o casa in 1975 pe terenul bunicului, in 1996s-a făcut act de vanzare cumparare pe teren dar in care s-a specificat ca , casa ,este proprietatea cumpărătorului și nu face parte din acel contract. Acum am intampinat probleme ca nu am acte de proprietate pe casa și ca bunicul ar fi in continuare proprietar desi casa e construita de tata si plateste impozit pentru ea de mai bine de 30de ani .am consultat un notar si ni s-a spus sa facem succesiunea după bunicul. Nu îmi vine să cred că după atâția ani nu avem un act pe casa , nu știu ce sa mai fac .succesiunea e complicat de făcut pt ca tatal are mulți frati și unii nu mai sunt și alții sunt în afara țării. Va rog frumos, aștept un răspuns. Va mulțumesc!
Va mulțumesc pentru răspuns!As vrea , sa va mai întreb dacă se poate face o acțiune în instanță de uzucapiune având în vedere că tatăl plătește la fisc impozit pe numele lui de peste 30de ani, fără sa se mai faca succesiune ,cat ar costa astfel de acțiune și cât ar dura.
Uzucapiune
50rinn
Buna ziua.Tatal meu a cumparat in 1975 500 mp dintr-o parcela de 1000mp de la tatal sau ceilalti 500mp iau revenit tot lui dar fara act de v/c .Pe ternul ... (vezi toată discuția)