avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna seara
As vrea sa ma lămurească cineva in urmatoarea situație: odată cu mărirea salariilor medicilor ,asistenților medicali in sistemul de stat, s- a spus că si in privat va trebui să se mărească salariile. In cazul in care nu s- a întâmplat asta până acum si nici nu au intenția, ce este de facut? Ce trebuie facut ca sa mărească salariile angajatilor( adaug ca tarifele la toate serviciile medicale către populație,le- au mărit imediat!) Va multumesc anticipat si v- aș fi recunoscătoare pentru orice lămurire
Cel mai recent răspuns: elenalena , utilizator 10:15, 1 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei din sectorul privat nu au o astfel de obligatie legala.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot beneficia de spor vechime si de spor grad asistent principal? crysspopa crysspopa Buna seara , ma numesc POPA F. si lucrez din 2007 ca asistent medical generalist la un cabinet medical scolar.Am fost angajata spitalului din cadrul ... (vezi toată discuția)
Salarizare in sector privat dupa examenul de debutant kovacscristina kovacscristina Buna ziua , Sunt asistenta medicala si lucrez in sector privat , la o policlinica sunt angajata din data de 01.04.2013 iar in 09.03.2015 mi-a fost reinoit ... (vezi toată discuția)
Salariu clava79 clava79 Sunt asistent medical. Am promovat gradul principal in 2009 si de abia la sfarsitul anului 2010 mi s-a recunoscut pe cartea de munca. Am si eu o ... (vezi toată discuția)