avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare

De ceva timp avem probleme cu un vecin care nu poate accepta ideea ca locul de parcare din fata geamului dumnealui,a fost ocupat si platit totodata catre primarie de noi.
Situatie care devine din ce in ce mai deranjanta deoarece in ultima perioada parcheaza in spatele masinii noastre,cu botul masinii deasupra locului de parcare,sa zic aproximatix 20 de cm in interiorul marcajului,facandu.ne din ce in ce mai grea viata cand ajungem acasa si trebuie sa parcam masina.
Sotia domnului,o casnica care probabil altceva nu are de facut,a devenit deja intimidanta spre stresanta.....iesind de fiecare data la.geamul apartamentului si fixandu.ne cu privirea in momentul in care ajungem acasa.
Acum intrebarea mea ar fi: Exista vreo regula in ceea ce priveste parcarea,distanta care trebuie pastrata?As vrea sa stiu daca in momentul in care chem politia locala am vreun sort de izbanda,sau cum as putea rezolva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 1 Iulie 2018
Atat timp cat respectivul va restrictioneaza accesul la locul de parcare sunteti indreptatita sa solicitati echipaj de politie care sa constate si eventual sa consemneze sanctiune in sarcina vinovatului
Atat timp cat respectivul va restrictioneaza accesul la locul de parcare sunteti indreptatita sa solicitati echipaj de politie care sa constate si eventual sa consemneze sanctiune in sarcina vinovatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare al 2lea autoturism perpendicular peste locul de la adp dorinserban dorinserban Avem noi vecinii locuri de parcare inchiriate de la ADP sector 3. Un loc, un copac, un loc tot asa... in fata noastra este un mic trotuar - sub 1 m ... (vezi toată discuția)
Intrare in garaj blocata in fiecare zi m_3 m_3 Buna seara. In primul rand doresc sa spun ca am citit cateva topicuri asemanatoare cu problema mea, numai ca nu sunt lamurit de cateva aspecte. Mai intai ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru depasire in locuri permise petosticky1979 petosticky1979 Buna seara! as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva, daca se poate in legatura cu urmatoarea situatie: mergand pe un drum judetean din Suceava, un domn ... (vezi toată discuția)