avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria si MAI refuza sa aplice sanctiuni pe Legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria si MAI refuza sa aplice sanctiuni pe Legea 230/2007

Atat primaria cat si MAI refuza sa aplice sanctiuni pe Legea 230/2007. Am facut multe petitii si refuza pur si simplu. Primaria, de exemplu, trimite raspuns cu din legea 230 doar art. 56 alin. 1 aplica sanctiuni, in rest, nu au ei vreo treaba, sustin.


Din acest motiv, totul e ca la balamuc in bloc, o maxima debandada si proprietatea mea s-a naruit vizibil pentru ca administratorul nu face nimic ca stie ca nu pateste nimic si nici comitetul nu respecta vreo lege ca stie ca nu pateste nimic.
Nu doresc sa intru in penal cu ei ca plangerile penale nu au rezolvare.
In civil as vrea sa fac ceva sa imi dea daune, blocul a ajuns o mizerie si nu pot inchiria la pret bun, nici nu pot vinde. E bloc nou si in doar cativa ani s-a facut terci.
Ce ma sfatuiti, va rog ca as putea face?
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: marbarbu , utilizator 00:44, 2 August 2018
In legea 230/2007 se specifica ce drepturi si obligatii exista pentru proprieatari si pentru asociatii, dar nu exista sanctiuni, si din acest motiv nici cei care sunt desemnati legal sa "vegheze" la aplicarea legii ...au manile legate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata administratorul de bloc? StefaniaEmerson StefaniaEmerson Comitetul executiv nu misca un deget in fata abuzurilor administratorului PFA angajat cu contract. In aceasta situatie, eu ca beneficiar al serviciilor ... (vezi toată discuția)
Cine constata si sanctioneaza? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Care este institutia autorizata sa constate si sa sanctioneze neindeplinirea atributiilor ce ii revin unui presesedinte de asociatie de propietari? (vezi toată discuția)
Este normal ca un om cu datorii mari la intretinere sa fie presedinte de bloc? stefanbaroncea stefanbaroncea Stau intr-un bloc cu 10 etaje, cu un nr. de 60 de apartamente. Cu 2 ani in urma in luna martie a fost ales un om, presedinte de bloc, la care in timp a ... (vezi toată discuția)