Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi. Mi-a fost retinut permisul de conducere acum cateva luni, am contestat masura in fond, am pierdut si acum doresc sa fac apel, si avand in vedere ca avocatul in fond nu m-a ajutat cu nimic nu mai vreau iarasi sa dau niste bani aiurea. Vreau sa fac singura apelul dar nu stiu ce as putea sa scriu in drept, ca in fapt ma voi lega de motivare si voi povesti din nou lucrurile cum au stat. De asemenea as vrea sa stiu daca o pot trimite prin posta judecatoriei unde trebuie depusa?As dori sa stiu cateva lucuri despre cam cum ar trebui sa arate cererea de apel. Multumesc
ContSters82289
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu va pot raspunde intrucat nu cunosc elementele pe care se motiveaza si se intemeiaza apelul.
Pot exista elemente care sa sustina motivarea si sa reprezinte un temei juridic suplimentar ( din OUG 2/2001, sau din alte acte normative - spre exemplu se poate sustine o motivare care nu respecta conditiile stabilite cu privire la modului de inregistrare a faptei de catre echipementul detinut de politie).
ContSters82289
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este necesar doar daca apreciati dv ca se impune. Mai mult decat atat potrivit art.34 alin.2 din OUG 2/2001 Motivarea apelului nu este obligatorie. Motivele de apel pot fi susţinute şi oral în faţa instanţei.
Totusi ar trebui sa solicitati sprijin de specialitate intrucat v-ar putea ajuta in cazul in care la fond apararea nu a fost eficienta.