avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa

Buna! Am 18 ani si jumatate si vreau sa plec de acasa, sa imi gasesc ceva de lucru, sa stau singura. Pur si simplu acasa nu mai suport. Certurile se ivesc din orice. Daca vreau sa plec 5 min de la poarta mea incepe scandalul. Nu pot sa ies cu prietenii. Aici doar stau in casa inchisa ca la puscarie. vreau sa plec sa ma descurc singura cu facultatea si cu platit caminul. Sfaturi? Va rog!
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 16:21, 3 Iulie 2018
Tinand cont de faptul ca sunteti majora puteti sa plecati linistita daca credeti ca va descurcati fara ajutorul parintilor.
Sfatul meu e sa stai acasa. Nu ploua cu locuri de munca, iar bani nu vei avea nici de un pahar cu apa. Va apuca asa dintro data dorul de "independenta", fara macar sa va dati seama, ce jungla e cu adevarat dincolo de gardul casei. Stai fetita linistita, ca mai ai pana sa-ti creasca capul. Intra la facultate si o sa pleci de acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte daca plec cu fetita mea de acasa la viitorul sot Alexandrapetrov37 Alexandrapetrov37 Daca parinti sunt despartiti 12 ani dar nu legal .iar eu am aproape 17 ani stau la tata dar tatal meu este in strainatate si ma lasat in grija bunici pe mine ... (vezi toată discuția)
Tatal cel rau georgi1998 georgi1998 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Eu am 17 ani jumate si nu am o viata destul de buna acasa. De mica o duc numai in certuri,scandaluri si cateodata chiar ... (vezi toată discuția)
Copil minor la divort loreesha loreesha Buna...dimineata! va rog sa ma ajutati spunandu-mi in caz de divort care dintre parinti are sansa mai mare de a ramane cu copilul minor?ce criterii de ... (vezi toată discuția)