avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire ??????
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire ??????

Buna ziua,
Impotriva unei hotarari definitive a tribunalului , care a judecat o contestatie in anulare formulata impotriva unei decizii data in apel, as dorii sa formulez o cerere de inscrierea in fals impotriva procesului verbal de comunicare a primei decizii data in fond de judecatorie, emis de posta romana, care pe PV a confirmat primirea deciziei in data de 10 iulie 2017 iar pe plicul comunicat mie este stampila de 17.iulie 2017, fapt pentru care eu am formulat apelul cu depasirea termenului legal de 10 zile, calculat de instanta de la data de 10 iulie cum este mentionat in PV si nu de la data de 17 iulie cind eu am primit plicul. Intrebarea mea este daca as mai avea cale de atac impotriva acestei decizii definitive , care este ea si in ce termen poate fii formulata, impreuna cu declansarea procedurii inscrierii in fals impotriva PV de la posta romana. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:07, 2 Iulie 2018
Adresati-va unui avocat în vederea obținerii unei consultanțe juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac executare silita solov solov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am facut o contestare la executare silita la judecatorie, care a fost respinsa. Comunicarea sentintei am ... (vezi toată discuția)
Rovinieta mariuscoman mariuscoman cum procedez ca sa anulez o rovinieta fara semnatura si cu stampila electronica. care sunt pasii care trebuie sai urmez (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul în decembrie 2018, am contestat pv-ul dar am pierdut procesul. nu am făcut apel în termen, care e statusul meu acum? HoriaV33 HoriaV33 Buna seara, Mi-a fost permisul suspendat in Decembrie 2018, pentru o perioada de 30 de zile, pentru depasire pe linie continua. Eu am inceput depasirea pe ... (vezi toată discuția)