avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediere individuala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediere individuala

Buna ziua,am o nelamurire .In firma unde lucrez eu ,colega si-a dat demisia si pt a beneficia de somaj a vb cu directorul si i s-a inchis cim cu art.65 alin.1.Eu sunt pe acelasi post ca si colega(care si-a dat demisia),si din motive pers.trebuie sa plec din firma .Intrebarea este cum pot beneficia de somaj si eu,deoarece mi s-a spus ca nu se poate.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 3 Iulie 2018
De ce nu se poate ?
Pai asa am primit raspuns...Spuneti-mi va rog cum sa procedez atunci.Ca asta nu inteleg art. cu care i s-a inchis cim este inchidere post sau gresesc?deci in principiu as putea si eu dar.........Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
vulpe alexandra, utilizator
In principiu, puteti beneficia numai daca angajatorul va concediaza in baza art.65 C.mun.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? OVIDIUCOROIAN OVIDIUCOROIAN Buna ziua , am si eu o intrebare referitoare la obtinerea indemnizatiei de somaj, ..lucrez de peste 2 ani la firma X, si acum a inchis punctul de lucru, am ... (vezi toată discuția)
Dupa cic somaj? evam evam Buna ziua. Imediat mi se termina concediul pentru cresterea copilului, si firma la care am lucrat mai inainte este ~inchis~. Deci sunt nevoita sa-mi caut alt ... (vezi toată discuția)
De ce nu vrea sa imi dea drepturile ? dana92 dana92 Salutare ! Am lucrat in Pitesti la un magazin de bauturi ( inca lucrez ) , un an de zile . Mentionez ca este doar un punct de lucru , undeva ... la iesirea ... (vezi toată discuția)