avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

In momentul de fata sunt in desfasurarea unei succesiune, o sora trebuie sa plece in strainatate, ea nu are pretentii si imi lasa mie drepturile ei, se poate face o procura pe alta persoana sau chiar mie in cazul in care trebuie sa incheiem succesiunea si ea nu este prezenta acolo ??
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:18, 3 Iulie 2018
Buna ziua,

Se poate prezenta la notar pentru a cere autentificarea unei procuri cu privire la dezbaterea succesiunii.

O zi buna!
Păi are sau nu are pretentii?
Dacă are pretentii, să lase o procura.
Dacă nu are pretentii, să lase o declarație de renunțare. Dar asta înseamnă că renunta pur si simplu la absolut tot.
Nu exista renunțare "in favoarea " cuiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Butnarugigi Butnarugigi De ce îi trebuie socrului meu o procura din partea sotiei mele(fiica lui)precum ca renunta in favoarea lui toate drepturile.?Mentionez ca soacra mea a decedat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua?deranjez cu o intrebare.am primit citatie sa ma prezint ... Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua?Deranjez cu o intrebare.Am primit citatie sa ma prezint pentru o taxa de succesiune dupa o matusa a tatalui .Se poate sa fiu reprezentata printr o ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament 3 camere luci0000 luci0000 Buna ziua.Am si eu o nelamurire si anume: socrii mei au decedat, a ramas un apartament dupa ei.Sotia mea mai are 2 frati si o sora plecati din tara.Doi dintre ... (vezi toată discuția)