avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garaj ocupat abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garaj ocupat abuziv

Buna ziua , am cumparat un garaj de la proprietar, cu acte in regula , contract de vanzare - cumparare facut la notar. Mentionez ca proprietarul numai locuieste in oras , garajul fiind folosit de o alta persoana. Aceasta persoana nu vrea sa elibereze garajul , neavand absolut nici un act sau drept asupra lui. Intrebarea mea este : Cui ma adresez pentru a da afara respectiva persoana care imi ocupa abuziv garajul ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut1982 , utilizator 23:46, 6 Iulie 2018
Va trebui să vă adresați instanței de judecată cu o acțiune în acest sens.
.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
Ionut1982, utilizator

Bun , dar daca eu in acest timp , sparg lacatul , si pun frumos lacatul meu si ii restrictionez accesul ? Ce se poate intampla? Pana la urma este imobilul meu , am acte notariale , iar el nu are nimic . Tulburarea de posesie vad ca este o fapta penala.

Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
Ionut1982, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil Mirian Mirian Buna ziua ,in cazul vanzarii unui imobil fara cadastru ,se poate ca acesta sa fie facut de catre viitorii proprietari dupa semnarea unui antecontract de ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta cu privire la un teren IanRohan IanRohan Buna ziua, Am dobandit un teren in extravilanul orasului,persoana de la care l-am luat mi-a aratat locul unde este si fiind de acord a procedat la intabularea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea -pentru un teren de garaj pufulete85 pufulete85 Tin sa va salut si sa va cer un sfat in problema mea. Parintii mei detin un garaj construit in anul 1977 pe domeniul public. De curand primaria m-a instiintat ... (vezi toată discuția)