avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CAS pensionar angajat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CAS pensionar angajat

Ma numesc Ovidiu si sunt din Odorhei.Sunt pensionar M.A.I. cu pensie militara si lucrez la o firma privata cu contract individual de munca.Intrebarea mea este daca este obligatoriu sa mi se retina CAS din salariu?
Cel mai recent răspuns: ovidiucostel , utilizator 21:10, 4 Iulie 2018
Vedeti acest articol
[ link extern ]
multumesc, dar am vizualizat acest link inainte ,dar vreau sa stiu ce lege reglementeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare. intentionez sa ma pensionez anticipat la 60 ani (sunt ... ingbv ingbv Pensionare. Intentionez sa ma pensionez anticipat la 60 ani (sunt barbat). Lucrez acum in sectorul privat. Poate cineva sa-mi spuna daca voi putea lucra in ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata partiala a politistilor tudu tudu Stimata doamna/omnule avocat Ma numesc Bour Tudorel, sunt din Bacau, str. Republicii nr. 1, sc. F, ap. 11, am fost politist, am 40 ani, iar in present sunt ... (vezi toată discuția)