avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... plangere penala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

plangere penala

Am depus la politie o plangere penala in urma cu 6 luni, n-am primit nici un raspuns. Dupa 6 luni am sunat si am intrebat ce se intampla cu dosarul. Mi s-a raspuns de catre politistul care se ocupa de caz ca nu a facut nimic, ca nu a avut timp si ca persoana nu s-a prezentat cand a fost citata. Deoarece mi-e teama ca fapta se va prescrie va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce drepturi legale am pt. a-l determina pe politist sa urgenteze cercetarea. Cu mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:11, 4 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere de urgentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetari cu intarziere, ce e de facut? _Alin_ _Alin_ Anul trecut, am depus plangere la parchet si am asteptat să primesc raspuns. Vazand ca au trecut cateva luni de zile, fara sa primesc o soluție, am mers ... (vezi toată discuția)
Chemare politie pentru semnalare miros de gaze, amenda 500 de lei raioch raioch acum aproape o luna am apelat 112 pentru a semnala miros de gaze intr-o intersectie din vecinataea locuintei. la fata locului au venit si doi politisti care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala! claudia elena claudia elena Fiti draguti in urma cu 6 luni am depus o plangere la Sectia 8 Politie pt vatamare corporala....Am fost chemata la politie si eu si familia mea si 2 ... (vezi toată discuția)