avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces paternitate

Buna seara! Va rog sa ma ajutati! As vrea sa stiu, in cazul in care tatal copilului nu este trecut pe certificatul de nastere, iar acesta isi doreste sa recunoasca copilul si o da pe mama in judecata, cine plateste cheltuielile de judecata, respectiv efectuarea testului de parnitate, mama (paratul) sau tata (reclamantul)? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
jenni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:25, 4 Iulie 2018
Buna seara,
Initial reclamantul care, la sfarsitul dezbaterilor se vor solicita cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie test paternitate. Acnaib22 Acnaib22 Daca tatal copilului cere testul de paternitate in instanta se poate ca mama sa refuze paternitatea ? (TATAL NU ESTE PE CERTIFICATUL DE NASTERE) Daca este ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii ana25 ana25 Buna ziua.E vorba de fratele meu care a avut o aventura din care se pare ca a rezultat un copil.El nu l-a recunoscut pentru ca nu crede ca e a lui.Mama ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate AndreeaDaria AndreeaDaria Buna! Am si eu o nelamurire si va rog respectuos sa ma scoateti din ceata, ca sa zic asa. M-am oferit sa botez un bebe care s-a nascut acum 3 saptamani, am ... (vezi toată discuția)