avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ref.vanzare apartament coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ref.vanzare apartament coproprietari

Buna ziua! Doresc sa vand un apartament proprietate personala-coproprietari eu si mama mea .intrebarea mea este:pot face vanzarea in conditiile in care mama este internata intr-un camin de seniori si desi este lucida si am consintamantul ei ,aceasta are si un handicap vizual destul de grav?
Concluzionand,exista posibilitatea ca notarul sa refuze incheierea tranzactiei data fiind starea de sanatate precara a mamei? Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 21:23, 10 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Este foarte posibil sa fie solicitata o expertiza medico-legala in vederea stabilirii discernamantului precum si numirea unui curator care sa o reprezinte la vanzarea cotei parti din apartament, daca nu o poate face singura, conform raportului de expertiva si problemelor de sanatate privind vederea.
Da,asa m-am gandit si eu ,in sensul ca ar putea fi ceruta o expertiza.Va multumesc!
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare la azil fara voia pacientului limac limac se poate duce la o azil o persoana impotriva vointei ei - mentionez ca persoana respectiva are pakinson gr 3 si dementa senila - in pricipiu este de acord sa ... (vezi toată discuția)
Contract -apartament -habitatie viagera Valeria B Valeria B Am o intrebare legata de un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament. Acest contract este facut cu drept de habitatie viagera al vanzatorului, dar ... (vezi toată discuția)
Instrainarea proprietatii de catre persoana bolnava de alzheimer ina2007 ina2007 Bunica mea are 77 de ani si este bolnava de dementa Alzheimer. Eu si fetita mea de 8 ani locuim in aceeasi casa cu ea. Eu am in proprietate jumatate de casa ... (vezi toată discuția)