avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sistem de securitate pt casieria Casei de Ajutor ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sistem de securitate pt casieria Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti temeiul juridic prin care este reglementata securizarea casieriei in cadrul Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor.....sunt mai multe discutii in legatura cu acest aspect...seif cu deschidere intarziata (15 min), ghisee cu sticla antiglont sau antiefractie, cu deschidere pe baza de cartela...parerile sunt impartite insa nu stie nimeni exact ce este de facut, sau temeiul legal.
Ati putea sa ne spuneti legislatia care prevede securizarea casieriei in acest caza si ce anume trebuie sa facem exact, sau cu cine trebuie luata legatura.
Va multumesc
....va rog sa ma scuzati pt exprimarea stangace
O zi frumoasa
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Finuta Buzdugan , utilizator 08:39, 6 Iulie 2018
Casieria are nevoie de analiza de risc pentru securitate fizica.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_431...
..multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie administratorei aliliteanu aliliteanu As dori sa stiu undei ii pot face o reclamatie administratorei blocului, deoarece am cerut o cartela magnetica pentru a intra in bloc, in valoare de 16 lei, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu intretinerea pentru s.c. care functioneaza in apartament Loredana_1979 Loredana_1979 Buna ziua, Societatea comerciala pe care o reprezint, mai precis un studio de gimnastica pilates pentru femei, functioneaza din 01.08.2012,intr-un bloc de ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari roxana moldovan roxana moldovan Este obligatoriu ca presedintele asociatiei de proprietari sa fie proprietar in imobilul care face obiectul asociatiei? Daca da, care este temeiul legal? (vezi toată discuția)