avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere SRL suspendat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere SRL suspendat

O firma care nu a avut niciodată activitate și a fost și este și acum suspendată de ani buni,cum as putea cel mai rapid și ieftin să o radiez (lichidez)
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 15:18, 13 Iulie 2018
Buna ziua,

Mergeți direct la Registrul Comertului si veti primi indrumarile necesare. Daca societatea nu a avut activitate in principiu veti completa anumite formulare tipizate pentru dizolvare si ulterior pentru radiere.

Numai bine,
Buna ziua,

In primul rand este de vazut daca este sau nu necesara numirea unui lichidator.

Daca nu este necesara numirea unui lichidator, atunci desfiintarea societati se face in 2 etape ce sunt despartite de un termen de 30 de zile de la publicarea in monitorul oficial a hotararii de dizolvare.

Daca este necesara numirea unui lichidator, atunci desfiintarea se face in 4 etape si va va aproxima durata si costurile lichidatorul pe care il veti desemna.

Pentru a determina daca este necesara sau nu numirea unui lichidator, puteti fie sa intrebati la registrul comertului, fie sa discutati cu un practician in insolventa caruia sa ii prezentati situatia contabila si juridica a societatii mai in amanunt.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara - lichidare judiciara ENGFULL ENGFULL se poate cere lichidarea voluntara .... ce reprezinta in fapt aceasta procedura si ce etape trebuiesc parcurse lichidarea voluntara se confunda cu cererea ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies dintr-o firma in care sunt asociat? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o recomandare: cum pot sa nu mai figurez intr-o firma, care este dizolvata si in care am ramas asociat si 5%? Care ... (vezi toată discuția)